Denumirea produsului:
[aru_megnevezes]
Preț brut: [brutto_ara] ron/buc
Preț promoțional: [akcios_ara] ron/buc
Descriere scurtă: [rovidleiras]
 
Alte informații:


Termeni și condiții

 

Generalități

Următoarele condiții se vor aplica la cumpărarea bunurilor de la Sc. POLYDUCT Srl. de către dumneavoastră in calitate de client/cumpărător.
Cumpărătorul este de acord cu acceptarea acestor condiții de vânzare în trimiterea unei comenzi.

Definiții

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele menționate în comanda, care urmează a fi furnizate de către Sc. POLYDUCT Srl, cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.
Preț – înseamnă prețul brut (inclusiv TVA) pentru bunuri
Zile lucrătoare – înseamnă zilele cuprinse între luni si vineri inclusiv, dar cu excluderea zilelor libere oficiale și cele menționate pe website.
Vânzător: Sc. Polyduct Srl.
Website: www.rezervoarepolietilena.ro
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător si cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul website-ului intenția sa de a achiziționa bunuri de pe site.

Descrierea bunurilor

Toate descrierile, specificațiile și reclamele cu privire la bunurile de pe website-ul rezervoarepolietilena.ro sunt doar în scop informativ. Orice eroare de omisiune, tipografică sau de redactare care apare in literatura de vânzare, oferte, lista de prețuri, factura sau alt document sau informații eliberate de SC. POLYDUCT Srl. se vor corecta fără nici o răspundere din partea firmei.

Prețuri

Prețurile oferite sunt bazate pe costurile curente și pot fi modificate atunci când costurile urcă sau dacă s-a strecurat vreo eroare sau omisiune.
Prețul nu include taxa de transport.

Comandarea bunurilor

În vederea comandării bunurilor, cumpărătorul va urma instrucțiunile care apar pe website-ul nostru.
Consumatorul trebuie să își dea adresa completă, inclusiv codul poștal și numărul de telefon.

Plata

Modalitate de plata: ramburs.
Modalitate de transport: curier rapid.
 

Răspundere

Vănzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
Consumatorul ar trebui să examineze toate bunurile la livrarea acestora pentru a se convinge că bunurile nu au suferit daune, că ele sunt în cantitatea corectă și care este menționată în contract/factură.
 

Riscuri

Riscul asupra bunurilor va trece de partea consumatorului în momentul în care acestea au fost livrate.

Politica de confidențialitate

Atunci când utilizează website-ul, consumatorul va furniza firmei Sc. POLYDUCT Srl. informații personale pe care aceasta le va folosi doar în completarea comenzii, în pregătirea livrării, în caz de nelămuriri care pot apărea și în informarea consumatorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.

Instrucțiuni de montare a caminelor din polietilenă

Echipa Polyduct
 
Denumirea produsului:
[aru_megnevezes]
Preț brut: [brutto_ara] ron/buc
Preț promoțional: [akcios_ara] ron/buc
Descriere scurtă: [rovidleiras]
Mai mult

conținutul coșului:
număr articole
valoare in ronproduse achizitionate prin SEAp