Denumirea produsului:
[aru_megnevezes]
Preț brut: [brutto_ara] ron/buc
Preț promoțional: [akcios_ara] ron/buc
Descriere scurtă: [rovidleiras]
 
Alte informații:


Termeni și condiții

Generalități

Următoarele condiții se vor aplica la cumpărarea bunurilor de la Sc. POLYDUCT Srl. de către dumneavoastră in calitate de client/cumpărător.
Cumpărătorul este de acord cu acceptarea acestor condiții de vânzare în trimiterea unei comenzi.
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
• OUG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
• Legea 365/2002 privind comertul electronic

Definiții

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele menționate în comanda, care urmează a fi furnizate de către Sc. POLYDUCT Srl, cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.
Preț – înseamnă prețul brut (inclusiv TVA) pentru bunuri
Zile lucrătoare – înseamnă zilele cuprinse între luni si vineri inclusiv, dar cu excluderea zilelor libere oficiale și cele menționate pe website.
Vânzător: Sc. Polyduct Srl.
Website: www.rezervoarepolietilena.ro
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător si cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul website-ului intenția sa de a achiziționa bunuri

Descrierea bunurilor de pe site.

Toate descrierile, specificațiile și reclamele cu privire la bunurile de pe website-ul rezervoarepolietilena.ro sunt doar în scop informativ. Orice eroare de omisiune, tipografică sau de redactare care apare in literatura de vânzare, oferte, lista de prețuri, factura sau alt document sau informații eliberate de SC. POLYDUCT Srl. se vor corecta fără nici o răspundere din partea firmei.

Prețuri

Prețurile oferite sunt bazate pe costurile curente și pot fi modificate atunci când costurile urcă sau dacă s-a strecurat vreo eroare sau omisiune.
Prețul nu include taxa de transport.

Comandarea bunurilor

În vederea comandării bunurilor, cumpărătorul va urma instrucțiunile care apar pe website-ul nostru.
Consumatorul trebuie să își dea adresa completă, inclusiv codul poștal și numărul de telefon.

Plata

Modalitate de plata: ramburs.
Modalitate de transport: curier rapid.

Răspundere

Vănzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
Consumatorul ar trebui să examineze toate bunurile la livrarea acestora pentru a se convinge că bunurile nu au suferit daune, că ele sunt în cantitatea corectă și care este menționată în contract/factură.


Retur:


Potrivit legislației în vigoare, CUMPĂRĂTORUL are dreptul să notifice în scris VÂNZĂTORUL că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

 

Care sunt pașii pe care trebuie urmati:
1. Contactează POLYDUCT SRL la adresa de email office@polyduct.ro sau la nr. de tel: 0359 808 449 / 0731 367 690 .
2. Completează formularul de retur


Politica de securitate a prelucrarilor de date

POLYDUCT SRL, prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 și a legii 129/2018 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Potrivit legislației în vigoare, CUMPĂRĂTORUL are dreptul să notifice în scris VÂNZĂTORUL că renunță la cumpărare fără penalități și fărăinvocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare. Care sunt pașii pe care trebuie să urmati: 1. Completati formularul de retur de mai jos. 2. Contactati POLYDUCT SRL la adresa de email office@polyduct.ro sau lanr. de tel: +4 0359 808 44

FORMULAR RETUR


DATE COMANDA

Nr. Factura:
Data:

DATE CLIENT

Nume, prenume:
Adresa de e-mail:
Nr. telefon:
Adresa de livrare:
Adresa de facturare:
Mentiuni:

MOTIV RETUR


PRODUSE RETUR

NR.Crt Denumire produs cod pret

OPTIUNI DE RETUR

1 inlocuirea produsului cu unul nou
2 schimb cu un alt produs
3 restituirea banilor in contul IBAN:
deschis la banca pe numele


ATENTIE!

Dacă produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz accesorii lipsă , certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a reține o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnarea a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, prin aceeasi metodă de plată.
Costul transportului nu constituie obiectul returului.

Descarca formular de retur polyductDenumirea produsului:
[aru_megnevezes]
Preț brut: [brutto_ara] ron/buc
Preț promoțional: [akcios_ara] ron/buc
Descriere scurtă: [rovidleiras]
Mai mult

conținutul coșului:
număr articole
valoare in ronproduse achizitionate prin SEAp